Erhverv

Kære erhvervskunde

Hvilken betydning har det for dig, når vi på forsiden af denne website skriver, at vores fokus er på kunden.

Firkantet stillet op betyder det, at vi ikke kun interesserer os for ordren, men også i høj grad for hvilke tanker modtageren af gaven får om gavegiveren. Resultatet skal være en gave, som differentierer sig på gavebordet samt afspejler den signalværdi, gavegiveren ønsker at sende. Vi kan derfor tilbyde mange profilerende løsninger indenfor emballage, produktinformation, etiketter, bånd samt sampak løsninger.

Du vil opleve en unik service, fleksibilitet samt personlig sparring baseret på mange års erfaring. Målet er at skræddersy en løsning, som profilerer optimalt og er enkel at håndtere.

Et stort og komplet sortiment af vin, delikatesser, chokolade, varige gaver samt emballage.

Hurtig og enkel bestilling samt levering med egen chauffør – som gerne stiller vinen på plads – overalt på Fyn. Øvrige leveringer med Danske Fragtmænd til gældende takster – fragtfri levering ved køb over kr. 1.500,00

Vi stiller gerne op til messer, personale- eller kundearrangementer, og vi kan slet ikke lade være med at bidrage med gode ideer, som kan forbedre oplevelsen af arrangementet.

Hvis FIN-VIN, skal have en berettigelse – og det skal vi – skal vi selvfølgelig være bedre på nogle vigtige områder end kollegaerne i branchen. Vi har derfor tænkt i nye baner og indgået strategiske indkøbs- samt samarbejdsaftaler, som sikrer vores konkurrenceevne og har valgt at fokusere på de områder, som har afgørende værdi for erhvervskunden. Kimen i dette er, at vi som virksomhed fokuserer på de kunder ”som vil os” og giver dem en enestående og personlig service, som tager 100% udgangspunkt i deres behov for kvalitet, profilering, fleksibilitet samt sparring.
——————————————————————————–

Tilmeld dig Fin-Vin´s nyhedsbrev
Vi udsender med jævne mellemrum et nyhedsbrev ud til vores erhverskunder med informationer om nye vine, særlige tilbud, diverse arrangementer og andre spændende ting som kunne være af interesse for dig som erhvervskunde.
Hvis du er interesseret i at modtage disse mails, så tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder allerede idag og få del i de mange gode tilbud.